Welkom!

Wij zijn blij dat je deze website bezoekt. Het geeft een korte indruk over wie wij zijn, wat we doen en kunnen betekenen voor bijvoorbeeld een kerkelijke gemeente, of een gebedsgroep. 

Ons diepste verlangen en motivatie is een bijdrage te leveren in verzoening voor en tussen Jood en Arabier. Dat is ons missiestatement. Gelukkig zijn vele andere organisaties hierin actief, maar wij menen toch een eigen geluid en opdracht te hebben. De kern van Desertrose International is voorbede, aanbidding van Hem en het geven van onderwijs. Wij geloven dat dit de weg baant voor verzoening.

Naast de feitelijke informatie op de site, willen we in het blog regelmatig actueel nieuws brengen, gerelateerd aan onze missie en visie. Of juist een reflectie hierop. De laatste bijdrage op het blog is Vader, zoon. Zoon, Vader.

 

Wekelijks op de site: "Parels uit de Parasha". Wat is een Parasha? Of: Waarom deze parels? Ga naar Onderwijs of klik hier

De Parasha, 26 mei 2023, komt uit Numeri, het vierde boek van Mozes.                      Parasha 35 Neem het getal op. Tel! (Nasso)  

Ben je nieuwsgierig geworden na het bezoeken van deze site? Neem dan contact met ons op:                                            homebase.desertrose@gmail.com of ga naar de pagina Contact.Desertrose International
Touching heaven, changing earth