Gezegend Hij die komt….

Een avond met verwachting! Zo mogen wij  dit wel noemen. Vanuit een verrassende invalshoek zal iemand van ons spreken over het thema “Gezegend Hij die komt…” op vrijdag 6 juli 2018  bij familie Oosterom, Meerkoetenweg 18 te Lelystad.

Tijdens de studie op deze avond zullen vragen voorbij komen als: wie zal komen? wanneer zal Hij komen? En vooral wie gaan dit uitroepen? En waarom is dit vers een belangrijke sleutel in voorbede voor het Joodse volk? De avond is levendig, omdat het de Bijbelse geschiedenis weet te verbinden met de huidige tijd. Vele interessante anekdotes zullen voorbijkomen. Terwijl het tegelijk profetisch is en uitdagend. Kortom, een aanbeveling, deze praktische en stimulerende avond.  

Om 20.00 uur willen we beginnen en eindigen om 22.00 uur. Vanaf 19.30 staat de koffie en thee klaar. 

Informatie: 0320-218 321.

Welkom op onze website! Op deze site willen wij kort weergeven wie wij zijn en wat ons diepste verlangen en motivatie is, namelijk een bijdrage te leveren in verzoening voor en tussen Jood en Arabier. Ons missiestatement geeft dit ook weer. Om dit te bereiken zullen jullie lezen dat wij voorbede, aanbidding en onderwijs heel centraal stellen. Gelukkig zijn vele anderen hierin eveneens actief, maar wij menen toch een eigen geluid en opdracht te hebben.

Naast de feitelijke informatie, willen we in het blog regelmatig actueel nieuws vermelden en/of een reflectie hierop, natuurlijk gerelateerd aan onze missie en visie.

Ben je nieuwsgierig geworden na het bezoeken van deze site? Neem dan contact met ons op.